5 důvodů, proč užívat Karnosin EXTRA i během podzimu!

Karnosin EXTRA obsahuje kromě látky karnosin (L-karnosine) až pět dalších účinných látek, které pomáhají chránit vaše zdraví a vitalitu. Proč ho užívat i během podzimu? Také pro těchto 5 důvodů!

Dodá potřebné látky

Je samozřejmé, že tělo na své fungování potřebuje množství látek, vitamínů a minerálů. Karnosin EXTRA obsahuje účinné složky posilující činnost důležitých orgánů (srdce, mozek a nervová soustava, plíce, játra...). Kombinace antioxidantů navíc podpoří imunitu a sníží tak riziko vzniku nachlazení či chřipek, které jsou pro sychravé podzimní dny typické.

Chrání před stresem

Po oddychovém létě se ke slovu opět hlásí povinnosti - pracovní, školní i rodinné. Je čas naplno zabrat! Možná i vás už jen při myšlence na dlouhý seznam věcí, který je třeba stihnout udělat v práci či doma, chytá panika a stres. Věděli jste však, že to může mít neblahý vliv na vaše zdraví? Karnosin EXTRA vás ochrání před nebezpečnými účinky oxidačního stresu, jako například předčasné stárnutí.

Vitamíny i pro vlasy, nehty a pokožku

O kvalitě vlasů po létě by snad mohla každá žena vyprávět celé hodiny. Mořská či chlorovaná voda a hodně slunce se na nich určitě odrazily. Vlasy mohou být suché, rozštěpené, bez lesku a vitality. Podobně jsou na tom i nehty a pokožka. Karnosin EXTRA však obsahuje koenzym Q10, který stimuluje růst vlasů, regeneruje pleť a zlepšuje kvalitu nehtů. Extrakt z borůvek a vinné révy zajistí optimální výživu a navrátí vlasům i pokožce potřebnou sílu, hebkost a lesk.

Spojenec na podzimní sportování

Největší horka máme již za sebou, nyní přicházejí chladnější, ale stále slunečné dny. A ty jsou přímo stvořené pro sportování a tréninky v přírodě! Obujte si tenisky a hurá na to. Obáváte se svalovice? Jde o přirozenou reakci svalů na fyzickou zátěž, která po čase ustoupí. Karnosin EXTRA však urychluje jejich regeneraci, a dokonce zvyšuje i výkon.

Pro lepší metabolismus

I když se říká, že si v létě dopřejme spíše lehké a svěží jídla, své o tom jistě víte, pokud jste absolvovali all inclusive dovolenou či nějakou tu grilovačku. Karnosin EXTRA podporuje metabolismus, pomáhá odstraňovat odpadní látky z těla a tím přispívá k detoxikaci organismu.

Karnosin EXTRA objednáte prostřednictvím našeho eshopu.

 


27.09.2018


Čítaj Viac: Detoxikace~ Srdce a cévy~ Imunita~ Stres~ Výživa~ Karnozín EXTRA~ Regenerace

 



Video kanál
Videa o našich produktech
Video

Pro ty, kterým se nechce číst náš blog,
je tu sekce video

Pustit


Napište nám

Chcete se s námi podělit o zkušenosti s našimi produkty? Nebo pro nás máte zajímavé téma na náš blog?

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem vyřízení Vašeho požadavku. Více info.

 


  

© CarnoMed 2017 · Developed by CodeShore