5 klíčových součástí vhodně vybavené lékárničky na dovolenou

I když je období dovolených v plném proudu, mnozí z nás na tu svou teprve čekají. Máte už sbaleno?

Doklady, plavky, letní šaty, krém na opalování, ... lékárničku? Každý zná výbavu té v autě. Víte však, jaké léky a léčiva byste si měli s sebou určitě vzít na dovolenou? Přinášíme vám seznam pěti klíčových oblastí, na které je užitečné myslet při plánování dovolené.

1. Léky

Pokud užíváte léky dlouhodobě, měly by být na vašem seznamu na prvním místě. Stejně to platí i pro alergiky. I na zdravém mořském vzduchu vás totiž mohou potrápit sezónní alergie či reakce na jídlo. Pamatujte také na léky na bolest. V případě, že vás čeká delší cesta autem nebo autobusem, hodí se prostředky proti nevolnosti.

2. Přípravky na podporu trávení

Skvělé jídlo, hodně slunce a málo pohybu nemusí dobře ovlivňovat vaše trávení. Na trhu je množství volně prodejných pilulek, sirupů či prášků poskytujících rychlou úlevu od pocitu tíhy či pálení žáhy. Změna prostředí se však může projevit i zácpou, nebo naopak průjmem. Vyzbrojte se proto přípravky i proti těmto problémům.

3. Spálení od slunce a poštípání od hmyzu

Ke spálení často dochází již během prvních dní na slunci, kdy nejsme zvyklí podceňovat pravidelné a dostatečné natírání pokožky ochrannými krémy. Pořiďte si chladivé gely a krémy, které kůži uleví a zklidní ji. V neposlední řadě myslete i na ošetření nepříjemných štípanců od komárů a jiného hmyzu.

4. Při úrazu

Odřeniny, škrábance, řezné rány jsou na dovolené zejména u dětí téměř na denním pořádku. Do zavazadla si proto přibalte dezinfekční prostředek, dostatek náplastí a obvazů na jejich ošetření.

5. Komplexní ochrana

Během dovolené se věnujeme relaxu a oddechu, naše imunita však nepřestává být ve střehu. Zaslouží si proto podporu i během léta. Karnosin EXTRA naši imunitu posiluje, chrání buňky před volnými radikály a vlivem záření. Výrazně napomáhá a podporuje regenerační procesy v našich buňkách. Získáte ho jednoduše - objednáním prostřednictvím našeho e-shopu.


25.07.2018


Čítaj Viac:

 



Video kanál
Videa o našich produktech
Video

Pro ty, kterým se nechce číst náš blog,
je tu sekce video

Pustit


Napište nám

Chcete se s námi podělit o zkušenosti s našimi produkty? Nebo pro nás máte zajímavé téma na náš blog?

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem vyřízení Vašeho požadavku. Více info.

 


  

© CarnoMed 2017 · Developed by CodeShore