Co je L-karnosin a proč je Karnosin EXTRA tak extra

Lidé se nás často ptají, jak se rozhodnout, když je na trhu dostupných několik produktů s obsahem karnosinu. Toto krátké video vám ukáže, v čem je Karnosin EXTRA jedinečný a v čem jsou výhody jeho užívání.


Aby vaše auto fungovalo správně, potřebuje pravidelnou údržbu. Ale co vaše vlastní tělo?

Vaše tělo si přirozeně vyrábí své vlastní čerstvé palivo, dipeptid s názvem L-karnosin.

Nejvyšší koncentraci najdeme v mozku, srdci a kosterním svalstvu. Karnosin ze zvířecího masa a výživové doplňky s obsahem čistého karnosinu mohou do buňky pronikat hůř, a proto se jejich účinek projeví jen částečně.

Avšak Karnosin EXTRA má speciální recepturu s obsahem L-karnosinu, která je v účincích kvalitnější (v porovnání s čistým L – karnosinem). Karnosin EXTRA vykazuje lepší biodostupnost a silnější antioxidační vlastnosti.

Karnosin EXTRA má pro vaše tělo několik příznivých účinků. Čistí tělo od jedovatých produktů metabolismu, odstraňuje z těla těžké kovy, dává buňkám energii, zvyšuje sílu a výdrž svalů při sportu, odstraňuje kyselinu mléčnou, posiluje srdeční sval, pomáhá regulovat srdeční rytmus, zlepšuje přenos nervových signálů a má neuroprotektivní účinky. Zastavuje aterosklerózu, pomáhá zmírňovat komplikace způsobené cukrovkou a udržuje v rovnováze hormonální a autonomní nervový systém.

Karnosin EXTRA, produkt nejvyšší kvality, najdete na našem e-shopu.


20.11.2018


Čítaj Viac: Karnozín EXTRA

 



Video kanál
Videa o našich produktech
Video

Pro ty, kterým se nechce číst náš blog,
je tu sekce video

Pustit


Napište nám

Chcete se s námi podělit o zkušenosti s našimi produkty? Nebo pro nás máte zajímavé téma na náš blog?

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem vyřízení Vašeho požadavku. Více info.

 


  

© CarnoMed 2017 · Developed by CodeShore