Energická a spokojená i po diagnóze vážné choroby: Karnozín EXTRA přinesl výsledky už po pár týdnech užívání

Paní Zuzana je floristka, která si v životě prošla mnoha situacemi, které byly doprovázeny výraznými zdravotními komplikacemi.

"Byla doba, kdy jsem si myslela, že opravdu skončím v invalidním důchodu. Před lety mi totiž diagnostikovali chronický únavový syndrom, do toho silná léčba, kterou beru, dále problémy s klouby, srdcem. Nebylo to ani zdaleka ideální," začala svůj příběh usměvavá padesátnice, z níž pozitivní energie srší na všechny strany.

Chronický únavový syndrom (z anglického Chronic fatigue syndrome/CFS) je stav vyčerpanosti, kdy se vám nic nechce, resp. doslova ani se nic nedá. Únava padá na vaše tělo, zasahuje i centrální nervovou soustavu. Život je pak najednou jeden velký problém. V práci ani v soukromí nestíháte naplánované věci, po probuzení necítíte úlevu, místo nabrání nových sil pociťujete stálou únavu a ospalost.

I když se dosud nepodařilo zjistit, co CFS způsobuje, předpokládá se, že k jeho rozvoji výrazně přispívají nedostatečně léčené infekce, stres či nadměrné působení chemických látek v ovzduší i vodě.

Setkání s přípravkem Karnozín EXTRA jí změnilo život

Byla jsem dlouhou dobu velmi unavená, neměla jsem energii doslova na nic. Když se na mě podíváte teď, tak ji mohu rozdávat, tehdy byste mě ani nepoznali,“ doplňuje Zuzana, která trpěla snad všemi symptomy, které CFS přináší.

Nekoncentrovanost, podrážděnost, pociťování stresu, depresivní stavy, citlivost na světlo, poruchy zraku, strach, někdy i zvýšená teplota, bolest svalů a kloubů, problémy se štítnou žlázou, trávením, ekzémy. Chronický únavový syndrom je něco, co vám výrazně znepříjemňuje život. Jeho kvalita klesá.

K přípravku Karnozín EXTRA jsem se dostala díky kolegovi. Ten mi v práci o tomto výživovém doplňku říkal, dokola mi připomínal jeho pozitivní účinky, tak jsem přistoupila na jeho užívání. Jenže první měsíc nic, žádná pozitivní změna. Když jsem se s ním o tom vyprávěla, tak zdůrazňoval, ať vydržím, ať jsem zodpovědnou "pacientkou". Krátce na to nastala výrazná změna. Když už jsem si reálné neuměla představit, že ještě budu někdy pracovat, přišel najednou v podobě Karnozínu EXTRA nával energie. Ráno si dám dvě kapsle, na oběd další dvě a výsledek v podobě energie a toho, že zvládnu fungovat během celého dne, se určitě dostaví.“

Stále září

Paní Zuzaně se život obrátil o 180 stupňů. Ze šarmantní dámy, která si kvůli zdravotním komplikacím v jednom momentě už ani neuměla představit, že bude ještě někdy opravdu zaměstnána, je dnes energická žena, z níž to pozitivně přímo srší.
Někdy se stane, jak se mě mladší kolegové a spolupracovníci ptají, jak to, že po hodinách náročné práce stále zářím, že stále hýřím energií. Říkám jim, že když si pomohou přípravkem Karnozín EXTRA, únava bude jen bezvýznamné slovo."

Karnozín EXTRA je totiž revolučním přípravkem, který jednak přispívá k multifunkční ochraně a regeneraci našich buněk, a pak je také účinným parťákem v boji proti stárnutí. Navíc poskytuje nejvyšší antioxidační ochranu, je podporou pro centrální nervovou soustavu, má výrazně pozitivní efekt při autistických onemocněních, potlačuje zánětlivé procesy, zvyšuje sílu a vytrvalost svalů, stejně tak má blahodárné účinky na paměť, mysl, zlepšuje koncentraci, posiluje imunitu, pomáhá odbourat stres.

Já, jako člověk s poruchou imunity, beru Karnozín EXTRA něco přes čtyři roky a za to období jsem ani jednou neměla virózu. Jsem nyní výrazně spokojenější. Určitě má na tom celkovém zlepšení podíl i moje povaha, moje pozitivní mysl, ale před Karnozínem EXTRA to ani zdaleka nebylo takové pozitivní,“ dodává paní Zuzana.


02.10.2019


Čítaj Viac:

 



Video kanál
Videa o našich produktech
Video

Pro ty, kterým se nechce číst náš blog,
je tu sekce video

Pustit


Napište nám

Chcete se s námi podělit o zkušenosti s našimi produkty? Nebo pro nás máte zajímavé téma na náš blog?

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem vyřízení Vašeho požadavku. Více info.

 


  

© CarnoMed 2017 · Developed by CodeShore