Pročištění těla od toxinů pomocí top potravin

Pročištění těla od toxinů je možné i přijímáním různých potravin. Probuďte metabolismus a nastartujte se na letní sezónu! Do horkých dnů nám zbývá už jen chvíle, proto je vhodné nepromeškat ani jediný den. Pokud zbavíte tělo nebezpečných toxinů, projeví se to pozitivně nejen na vaší váze, ale také na zdraví pleti, vlasů a celkové vitalitě. Nemusíte se hned pouštět do drastických detoxikačních kúr. Stačí si jen dopřát ty správné potraviny.

Odkud se berou toxiny

Slovo „toxiny" se nám do uší dostává poměrně často. Nejednou i s přívlastkem „nebezpečné". Pravdou totiž je, že mají na náš organismus škodlivý účinek, přičemž je vytvářejí samotné orgány (např. játra) nebo bakterie přítomné v těle. Mohou však mít i syntetický původ a do těla se dostat zvenku:

· Potravinami a nápoji (konzervanty, pesticidy, umělá hnojiva, dusičnany, těžké kovy, tzv. éčka apod.)

· Léky, alkoholem, cigaretami

· Z ovzduší

· Kosmetikou

Do určité míry v těle probíhá proces detoxikace přirozeně a nepřetržitě. Působí na něj několik faktorů, které můžeme ovlivnit. Konkrétně je to pitný režim, dostatek spánku, pravidelný pohyb a psychická kondice. Pravděpodobně nejdůležitější část tvoří právě skladba jídelníčku a potraviny, které přijímáme.

Pročištění těla od toxinů: Naservírujte si

Zázvor

Svou schopností podporovat trávení pomáhá i rychleji odstraňovat toxické odpadní látky, které při tomto procesu vznikají. Navíc chrání tělo před nebezpečnými viry a infekcemi, protože posiluje obranyschopnost organismu.

Jablko

Čistí klíčový orgán pro proces detoxikace - játra. Poradí si dokonce i s těžkými kovy či zvýšeným cukrem a cholesterolem.

Ananas

Obsahuje důležitý enzym bromelin, který se podílí na rozkladu bílkovin, a pomáhá tak chránit tělo před záněty a infekcemi. Také je plný antioxidantů. Ty bojují s volnými radikály a zpomalují tak stárnutí.

Mrkev

Tělo ocení nejen vysoký obsah betakarotenu, který odstraňuje toxiny. Mrkev navíc čistí i tlusté střevo, játra a ledviny.

Skořice a kurkuma

Dodají tělu antioxidanty, pročistí krev nejen od tuků a cholesterolu. Kurkuma má i protizánětlivé účinky, podporuje funkci mozku, a dokonce léčí rány a kožní onemocnění.

 

Vaše tělo určitě ocení, pokud mu s detoxikací pomůžete. Klíčem je nejen zdravá strava a pohyb, ale také péče o duševní zdraví. Pomoci odstranit nebezpečné produkty metabolismu, toxiny a jiné nahromaděné škodliviny může i Karnosin EXTRA. Obsahuje důležité antioxidanty, které bojují s volnými radikály, podporují imunitu a potlačují případné zánětlivé procesy v těle.

 


15.05.2019


Čítaj Viac:

 



Video kanál
Videa o našich produktech
Video

Pro ty, kterým se nechce číst náš blog,
je tu sekce video

Pustit


Napište nám

Chcete se s námi podělit o zkušenosti s našimi produkty? Nebo pro nás máte zajímavé téma na náš blog?

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem vyřízení Vašeho požadavku. Více info.

 


  

© CarnoMed 2017 · Developed by CodeShore