Reishi - nejúčinnější léčivá houba

Ganoderma lucidum: hořká houba s úžasnými zdravotními účinky

Reishi - Ganoderma lucidum nebo-li lesklokorka lesklá je známá medicinální houba. „Houba věčného mládí" je používána v tradiční čínské medicíně. Mezi významné aktivní složky, které houba obsahuje, patří různé druhy polysacharidů, velké množství terpenů (hlavně triterpeny s protizánětlivými účinky), proteiny, esenciální aminokyseliny, vitamíny, minerály (jako zinek, měď, jód, selen, železo) a stopové prvky.

Bioaktivní substance, které se nacházejí v houbě Reishi, mají výrazně pozitivní efekt na lidské zdraví. Podporují neurologické, metabolické a cévní funkce, posilují srdce, regulují metabolismus lipidů, chrání před aterosklerózou, posilují imunitní systém, slouží jako podpůrná léčba při alergiích, jako doplňková terapie při rakovině a onemocněních jater, působí při poruchách spánku, zvyšují vitalitu a působí proti stárnutí.

Zdroj: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23557365 


ImunoComplex extra

ImunoComplex EXTRA

Doplněk stravy s výtažkem z houby Reishi. Přispívá ke komplexnímu posílení imunitního systému. Posiluje organismus v době nemoci, ale i preventivně. Je vhodný při autoimunitních onemocněních i u alergiků.

Více info


14.04.2021


Čítaj Viac:

 



Video kanál
Videa o našich produktech
Video

Pro ty, kterým se nechce číst náš blog,
je tu sekce video

Pustit


Napište nám

Chcete se s námi podělit o zkušenosti s našimi produkty? Nebo pro nás máte zajímavé téma na náš blog?

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem vyřízení Vašeho požadavku. Více info.

 


  

© CarnoMed 2017 · Developed by CodeShore