3 účinné látky v boji proti stárnutí

Stárnutí postihuje každého z nás bez výjimky. Naštěstí existují látky, které vám ho pomohou zpomalit. Seznamte se s třemi nejznámějšími, které jsou v boji s věkem nepostradatelnými spojenci.

1. Karnosin

Známý také jako carnosin či L-carnosine se pro své účinky označuje také jako „látka budoucnosti". Jeho nejvyšší koncentrace se nachází zejména v orgánech s vysokými energetickými nároky, tzn. srdce, svaly, játra, mozek. Pomáhá chránit buňky těla před nebezpečným oxidačním stresem, jehož působení může mít za následek předčasné stárnutí pokožky i buněk celého těla, a může dokonce zapříčinit i různá onemocnění. Aby tělo správně fungovalo, potřebuje mít karnosinu dostatek. S věkem však jeho množství v organismu klesá. Proto se doporučuje pravidelně ho doplňovat, ideálně prostřednictvím kvalitních výživových doplňků. Karnosin EXTRA obsahuje kromě karnosinu dalších pět složek, které pomáhají zpomalit stárnutí a udržet si vitalitu i ve vyšším věku. Díky svému jedinečnému složení uvolňuje Karnosin EXTRA účinnou látku 8-12 hodin. Čistý karnosin tělo zmetabolizuje do 2 hodin.

2.  Koenzym Q10

Podobně jako karnosin, i koenzym Q10 se přirozeně nachází v každé buňce lidského těla. Patří k silným antioxidantům, které chrání buňky před volnými radikály. Pokud ho máme v těle nedostatek, může dojít k nahromadění škodlivin a v důsledku toho i ke vzniku různých poruch až onemocnění. Koenzym Q10 se pro své účinky využívá zejména v kosmetickém průmyslu, přidává se do různých krémů a sér proti vráskám. Má blahodárný vliv na kvalitu pleti, dodává jí pružnost a svěží vzhled. Pomáhá při ucpaných cévách a jiných problémech se srdečně-cévním systémem. Výživový doplněk Karnosin EXTRA obsahuje v jedné kapsli až 33,33 % doporučené denní dávky koenzymu Q10.

3. Vitamín E (tokoferol)

Vitamínu E se říká také „elixír mládí". Jako účinný antioxidant si poradí nejen se škodlivými volnými radikály urychlujícími procesy stárnutí, ale také pomáhá chránit srdce, cévy, nervovou soustavu a posiluje imunitu. Jeho nedostatek se může projevovat podrážděností a nervozitou. Přirozeně se nachází v potravinách, jako například v ořechách, vejcích, rybách a oleji.

Chcete si zajistit dostatek karnosinu, koenzymu Q10 a vitamínu E, látek na zpomalení procesu stárnutí?

Karnosin EXTRA obsahuje všechny tři účinné antioxidanty! Objednejte si ho prostřednictvím našeho e-shopu.

 


05.09.2018


Čítaj Viac: Anti-aging~ Seniori

 



Video kanál
Videa o našich produktech
Video

Pro ty, kterým se nechce číst náš blog,
je tu sekce video

Pustit


Napište nám

Chcete se s námi podělit o zkušenosti s našimi produkty? Nebo pro nás máte zajímavé téma na náš blog?

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem vyřízení Vašeho požadavku. Více info.

 


  

© CarnoMed 2017 · Developed by CodeShore