Co vede k úspěchu při hubnutí?

Zaručených rad a doporučení, třeba jak a kdy jíst, kolik cvičit či jaké zázračné elixíry při hubnutí užívat, zaznělo už nespočet. Mnohem méně se však hovoří o tom, že tento proces se netýká pouze fyzické, ale i psychické stránky.

Hubnutí je proces. Dlouhou a trnitou cestu k vytoužené postavě však provází malé změny a drobné úspěchy. Zkratky a velká očekávání totiž zpravidla více škodí, než pomáhají. Úspěch tkví ve správném nastavení mysli, nalezení sebedůvěry a síle dělat změny, někdy i docela malé. Mnozí však selžou právě na těchto věcech.
Vystupte ze začarovaného kruhu a vyvarujte se chyb, které vaše hubnutí brzdí!


Myslete jako vítězové

Psychika a způsob myšlení dokáže ovlivnit i metabolické procesy! První a zásadní chybou proto je, pokud se na hubnutí dáváte s „poraženeckou" náladou. Za slabou sebedůvěrou pravděpodobně stojí předchozí neúspěchy. Tentokrát to však zkuste pozitivně, výsledky budou určete lepší!

Motivujte sa správne

Pomsta bývalému partnerovi, rodinná oslava či svatba, touha obléci si vytoužené šaty - motivace by bylo až až? Přesvědčte se však na vlastní kůži, že nejlepší motivací je vycházet z vlastního přesvědčení, touhy udělat pro sebe něco dobrého, změnit svůj život k lepšímu, cítit se zdravější.

Obklopte se správnými lidmi

Pokud vás trápí nadváha, pravděpodobně se i ve vašem okolí najde několik jedinců s podobným problémem. Zatímco vy se s ním snažíte bojovat, oni vás přesvědčují, že jsou takto spokojeni a šťastní. Podvědomě vás tak navádějí, abyste svůj boj vzdali mnohem dříve, než jste vůbec začali.

Ujasněte si svůj vztah k jídlu

Hubnutí začíná změnou životního stylu. Klíčem k udržení váhy je dosáhnout toho, aby tyto změny byly trvalé. Jídlo představuje nemalou část, kterou určitě budete muset upravit. Důkladně proto zanalyzujte, jaký je k němu váš postoj. Za vaše prohřešky totiž může zvyk zajídat emoce sladkostmi nebo jinými nezdravými pamlsky.

Pokud i vy patříte k těm, kteří stále řeší svou váhu, myslete i na správné nastavení psychiky. Naoko nesouvislý element se na vašem úspěchu podílí více, než si myslíte. Změny v jídelníčku a dostatek cvičení můžete navíc podpořit i užíváním výživového doplňku Carnosin ETXRA. Podporuje regeneraci svalů, což určitě oceníte po náročném tréninku, kdy se „o slovo" začnou hlásit nepříjemně namožené svaly. Navíc pomáhá odstraňovat odpadní produkty metabolismu. Karnosin EXTRA objednáte v našem e-shopu nebo v lékárnách.

 

 


30.08.2019


Čítaj Viac:

 



Video kanál
Videa o našich produktech
Video

Pro ty, kterým se nechce číst náš blog,
je tu sekce video

Pustit


Napište nám

Chcete se s námi podělit o zkušenosti s našimi produkty? Nebo pro nás máte zajímavé téma na náš blog?

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem vyřízení Vašeho požadavku. Více info.

 


  

© CarnoMed 2017 · Developed by CodeShore