Jaro je na sport ideální

Vzpomínáte si ještě na své novoroční předsevzetí?

Všechny lze shrnout do jednoho univerzálního přání: „změnit svůj život k lepšímu". Pokud se vám ve svých snahách jaksi stále nedaří, nezoufejte. Začněte právě teď a udělejte něco pro své zdraví. Jaro je totiž ideálním obdobím dát se na pravidelné sportování, které si díky němu určitě zamilujete. Proč?

Jaro je ideální na sportovní aktivity venku, a to hned z několika důvodů. Přirozeně jedním z nich je počasí. V zimě nám brání vyběhnout ven sníh, mráz či prudký vítr, v létě zase extrémně horka či bouřky z tepla. Toto přechodné období je typické příjemným, suchým a slunečným počasím. Pokud se již několik měsíců či týdnů odhodláváte jít si konečně zaběhat, naučit se bruslit či zorganizovat malý fotbalový turnaj pro přátele, určitě neváhejte. Do karet také dobře hrají i stále delší dny - zasportovat si tak můžete jít klidně před odchodem do práce či po návratu domů ještě za světla či šera.

Chcete se začít otužovat? Odborníci vycházející z mnoha výzkumů říkají, že je to jedna z nejúčinnějších metod na posílení imunity. Ne každý však dokáže „ocenit" sprchu studenou (případně i vlažnou) vodou. Dobrou zprávou je, že otužovat se je možné i vzduchem. Jaro je na to tím pravým obdobím! Pokud si zacvičíte venku či při otevřeném okně, účinek bude o to lepší.

Ke změně životního stylu může jarní období podnítit i naše chuťové buňky. Po zimě je vhodné tělu dodat vitamíny, minerály a veškeré další nezbytné látky nejen z ovoce a zeleniny. Vyzkoušejte například detox - očistu organismu od nahromaděných toxinů, zplodin metabolismu a jiných škodlivin. Pořádně „překopejte" svůj jídelníček, dodržujte ho alespoň pár dní a pozitivní výsledky určitě pocítíte na vlastní kůži.

Náš tip: K detoxikaci organismu jsou nezbytné antioxidanty. Silnou kombinaci až šesti antioxidantů najdete i v našem výživovém doplňku Karnosin EXTRA. Hlavní složkou je tělu vlastní látka karnosin, která posiluje imunitní systém, odstraňuje škodlivé produkty metabolismu, chrání buňky těla před důsledky dlouhodobého stresu a posiluje svalstvo a nervovou soustavu.
Karnosin EXTRA objednáte v našem e-shopu

 


12.03.2019


Čítaj Viac:

 



Video kanál
Videa o našich produktech
Video

Pro ty, kterým se nechce číst náš blog,
je tu sekce video

Pustit


Napište nám

Chcete se s námi podělit o zkušenosti s našimi produkty? Nebo pro nás máte zajímavé téma na náš blog?

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem vyřízení Vašeho požadavku. Více info.

 


  

© CarnoMed 2017 · Developed by CodeShore