Překyselený organismus: proč se mu vyhnout?

Věděli jste, že podle lékařských zjištění může za vznik většiny onemocnění? Překyselený organismus se totiž projevuje více než jen „bezvýznamným" pálením žáhy.

Narušená rovnováha kyselin a zásad způsobuje záněty, které mohou vést až ke vzniku rakoviny!


V kyselém prostředí se mnohem rychleji šíří mikroorganismy odpovědné za vznik zánětů i plísně, které oslabují i ​​imunitu a odebírají z těla důležité látky. Poškozují i ​​nervový systém, a tak vytvářejí dokonalé podmínky pro nádorové bujení. Vše začíná tím, že organismus potřebuje vyrovnat pH, které je ovlivněno skladbou stravy, životním stylem, stresem a emocemi. Aby se mu podařilo dostat na neutrální hodnoty, používá regulační mechanismy. Jejich princip spočívá v tom, že odebírá různé minerály (hořčík, zinek, sodík, draslík apod.). Tělu však v konečném důsledku chybějí na zajišťování jiných procesů. Pokud se tento proces opakuje příliš často, čerpá minerály ze zásob uložených v zubech, kostech, chrupavkách, svalech a jiných tkáních. Organismus se následně ocitá v deficitu, což se projevuje únavou, svalovými křečemi či řídnutím kostí.

Projevy překyseleného organismu:

· Nespavost

· Zadržování vody v těle

· Migrény

· Kožní onemocnění

· Problémy s trávením

· Onemocnění jater a ledvin

· Záněty kloubů

· Infarkt, mrtvice

· Diabetes

· Nádorová onemocnění

Co způsobuje překyselení?

Odpověď je jednoduchá - může za něj naše životospráva. Ta zahrnuje stravu, pohyb, schopnost čelit problémům, stresovým situacím a negativním emocím.

Hlavní preventivní opatření si proto vyžadují úpravu jídelníčku. V něm by měla převažovat čerstvá zelenina, luštěniny a klíčky, mléko a mléčné výrobky, bylinkové čaje a čistá voda. Naopak je důležité vyhýbat se fastfoodu, smaženým jídlům, polotovarům, živočišným bílkovinám, rafinovanému cukru, bílé mouce i alkoholu. Také je však třeba eliminovat stres na minimum. V dnešní době se s ním setkáváme denně, proto je důležité zbavit se ho. Osvojte si proto metody, které vás dokážou i v zátěžových situacích uklidnit a vrátí vám zpět duševní rovnováhu.

Ochranu před negativními účinky stresu naleznete v antioxidantech

Karnosin EXTRA obsahuje látku karnosin, která chrání organismus už na buněčné úrovni, posiluje imunitní systém a potlačuje zánětlivé procesy v těle. Přispívá k odplavování škodlivin z těla, podporuje činnost srdce, svalů a nervové soustavy.

Karnosin EXTRA koupíte v našem e-shopu nebo v lékárnách.

 


23.10.2019


Čítaj Viac:

 



Video kanál
Videa o našich produktech
Video

Pro ty, kterým se nechce číst náš blog,
je tu sekce video

Pustit


Napište nám

Chcete se s námi podělit o zkušenosti s našimi produkty? Nebo pro nás máte zajímavé téma na náš blog?

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem vyřízení Vašeho požadavku. Více info.

 


  

© CarnoMed 2017 · Developed by CodeShore