Šest pravidel pro rychlý metabolismus

Snažíte se zhubnout, ale váš metabolismus jaksi ne a ne nastartovat?


Za jeho zpomalením může být několik příčin. Proto přinášíme šest pravidel, jak mít rychlý metabolismus.


1. Namísto hladovění snězte něco malého

O pravidle menších porcí v častějších intervalech už určitě víte. Díky tomu pracuje lépe nejen látková výměna, ale zákonitě i metabolismus. Pozor na hladovění! Čím déle takto tělo trápíte, tím je proces spalování pomalejší.

2. Pitný režim pod kontrolou

Voda je součástí každé buňky v těle. Při hubnutí je však důležité vědět, že se stará i o odplavování toxinů a zplodin metabolismu, které tělo přirozeně vytváří. A při fyzické aktivitě dokonce ještě více. Zákonitě proto vyžaduje i větší množství vody.

3. I sport se po čase omrzí

Pokud chcete zhubnout, střídejte jednotlivé sportovní aktivity. Po čase si totiž tělo na stejnou zátěž zvykne a začne spotřebovávat i méně energie. Vyplatí se proto vystřídat jednotlivé svalové partie. Metabolismus také lépe funguje při nárůstu svalové hmoty, proto z tréninku určitě nevynechejte posilování.

4. Otužování rozproudí nejen krevní oběh

Kromě příznivého vlivu na imunitu a celkovou kondici má otužování nezpochybnitelné pozitivní účinky i při hubnutí. Pomáhá odbourávat podkožní tuk, a tím i odstraňovat celulitidu.

5. Káva a čili

Kofein v kávě a kapsaicin v chilli a pálivých koření dokáže rozjet metabolismus naplno! Pozor však na příliš velké dávky, které mohou celkovému zdraví spíše uškodit.

6. Spánek - alfa a omega zdravého hubnutí

Kvalitní spánek nenahradíte ničím. Pokud chcete zhubnout, měli byste se vyvarovat ponocování a spát přibližně 7-8 hodin denně.

Náš tip: Karnosin EXTRA obsahuje látku karnosin, která pomáhá odstraňovat produkty metabolismu a čistit organismus od škodlivin a toxinů. Díky tomu lépe funguje spalování a hubnutí celkově. Karnosin EXTRA je 6složkový produkt s vysokou koncentrací antioxidantů. I díky nim na sebe váže přebytečné kovy v těle, má tzv. chelátotvorný účinek. Jeho jedinečné složení navíc zajišťuje uvolňování účinné látky po dobu 8-12 hodin.

 


06.02.2019


Čítaj Viac: Výživa

 



Video kanál
Videa o našich produktech
Video

Pro ty, kterým se nechce číst náš blog,
je tu sekce video

Pustit


Napište nám

Chcete se s námi podělit o zkušenosti s našimi produkty? Nebo pro nás máte zajímavé téma na náš blog?

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem vyřízení Vašeho požadavku. Více info.

 


  

© CarnoMed 2017 · Developed by CodeShore