Už víme, jak zpomalit stárnutí

Revoluční přípravek Karnozín hroutí všechny mýty o stárnutí organismu a nemocech, které pokročilé období života provázejí. 100% přírodní superantioxidant totiž dokazuje světu, že obnova plné funkčnosti buněk a prodlužování jejich životnosti už není jen prací pro lektvary mládí v pohádkách, ale běžnou realitou.

Karnozín se běžně nachází v lidském organismu, nejvíce v srdci, kosterním svalstvu a mozku, kde chrání buněčné membrány. Co je tedy jeho hlavním přínosem? Výrazně podporuje normální fungování buněk. Na první pohled by se snad mohlo zdát, že je to pro takový zázrak poněkud málo. Pojďme se tedy na jeho účinky podívat blíže.

Jak to funguje?

Účinky Karnozínu v organismu lze přirovnávat k výměně oleje v motoru automobilu. Při běhu motoru se z jeho částí třením postupně oddělují malé částečky. Ty jsou rozpustné v oleji, který je jednou za čas potřeba jednoduše vyměnit, jinak by se motor pod náloží odpadu ucpal a nefungoval by tak, jak má, případně vůbec. Totéž se stává při opotřebování našich buněk – buňky vylučují zbytky látkové přeměny a zničených bílkovinných struktur. Pokud je neodstraníme, brání zdravým buněčným procesům, jejich dělení, a tím způsobují stárnutí a vznik nemocí. Karnozín zde zasahuje jako silný pomocník a velmi účinný antioxidant.

Prodloužení života a omlazení organismu

Buňky v procesu stárnutí jsou díky němu schopny regenerace, a tím se prodlužuje jejich funkční životaschopnost. Takto Karnozín bojuje proti procesům vedoucím ke změnám ve struktuře buňky, jejich degeneraci, a tedy i proti vzniku a rozvoji různých chorob. Jeho omlazující účinky spočívají hlavně v tom, že dokáže prodloužit dobu mezi děleními buněk a také samotný počet dělení. Omlazuje tak staré a stárnoucí buňky a mění je ve zdravé a plně funkční. Jeho uživatelé vypadají po určité době užívání (průměrně 6 až 12 měsíců) objektivně mladší a vitálnější.

Zdravý stáří – ze zbožného přání se stává skutečnost

Proces stárnutí si často spojujeme s rozvojem zdravotních problémů, ať už se jedná o kardiovaskulární nebo neuromuskulární onemocnění. Se současnými poznatky to však nemusí být samozřejmostí. Karnozín objektivně snižuje zvýšený tlak, zvyšuje sílu stahů srdečního svalu, chrání mozkové buňky před vznikem Parkinsonovy choroby, demence, epilepsie i cévních mozkových příhod.

Revolúcia v živote diabetikov

Stále se rozšiřující skupinu naší populace představují diabetici. Karnozín jim podává pomocnou ruku v rámci své schopnosti zabraňovat glykaci (navázání proteinu na glukózu a vytvoření poškozené struktury v organismu), a tak snižuje riziko vzniku nebezpečných následků diabetu. Jde hlavně o ochranu před vznikem šedého zákalu, aterosklerózy nebo poškození ledvin.

Jako partner do posilovny a na sport

Mnoho sportovců, atletů a bodybuilderů jej využívá i jako doplněk stravy při cvičení a náročnější fyzické aktivitě. Důvodem je jeho napomáhání ke zvyšování síly, urychlení regenerace svalů a jejich ochraně před poškozením či k vyšší odolnosti a vytrvalosti. Účinně odbourává reaktivní aldehydy, které vznikají v kosterních svalech a jsou zdraví škodlivé.

Zdroj: internet

https://www.karnosin-latka.cz 


01.08.2023


Čítaj Viac:

 



Video kanál
Videa o našich produktech
Video

Pro ty, kterým se nechce číst náš blog,
je tu sekce video

Pustit


Napište nám

Chcete se s námi podělit o zkušenosti s našimi produkty? Nebo pro nás máte zajímavé téma na náš blog?

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem vyřízení Vašeho požadavku. Více info.

 


  

© CarnoMed 2017 · Developed by CodeShore